“LLUITAREM CONTRA EL FORT MENTRE SIGUEM FEBLES I CONTRA NOSALTRES MATEIXOS QUAN SIGUEM FORTS”

LLUÍS M. XIRINACS. 1973

Qui som

Gabriela Serra Frediani

Membre del moviment Anti-OTAN, col·laboradora del MOC i del moviment per la insubmisió. Voluntària de Brigades Internacionals de Pau a Guatemala (1987- 1999). Pertany a Entrepobles, va ser presidenta de la Federació Catalana d’ONGD. Membre del Centre Delàs, Fundipau i voluntària de Justícia i Pau al CP Wad Ras. Actualment,  és presidenta del Consell Català de Foment de la Pau.

Llum Mascaray Olivera

Membre de la GOAC (Germanor Obrera d’Acció Catòlica). Mestra jubilada que continua a la Secretaria de Moviments Socials del sindicat USTEC·STEs (IAC). Entén el seu compromís obrer i cristià nodrit pels feminismes sororals i la cultura de la Noviolència i la Pau. Ha treballat a països en conflicte, en equips de les Brigades Internacionals de Pau.

Martí Olivella Solé

Amb Pepe Beunza prengué part en el primer grup d’objectors al servei militar 1975. El 1977 estigué en presó i sortí amb la segona amnistia. Col·laborador de Lluís M. Xirinacs, del Casal de la Pau i de la Universitat de la Pau. Director de Nova – Innovació Social i membre de NOVACT Institut per la Noviolència. En els darrers anys, impulsor de lluitanoviolenta.cat i de la campanya aturemlesguerres.cat