“LLUITAREM CONTRA EL FORT MENTRE SIGUEM FEBLES I CONTRA NOSALTRES MATEIXOS QUAN SIGUEM FORTS”

LLUÍS M. XIRINACS. 1973

Hem acabat un dia intens de visites amb el passi i comentari del’interessant Documental Saber Sumud Palestina amb la sala plena. Un recull de testimonis palestins sobre com han viscut i viuen les diferents cares de l’ocupació des de 1948, i les creatives respostes noviolentes per fer-hi front. Podeu demanar el passi del documental a sabersumudpalestina@gmail.com

Aquesta, com la majoria d’activitats, les femen l’espai interreligiós, que està encapçalat per aquest suggeridor mural, que posa les bases d’una ètica general per conviure i que, relativitza avui les pròpies religions: “aquesta és tot la Llei, la resta són comentaris”.

Avui hem anat afegint novesactivitats dela propera setmana,que trobareuamb més detallal’agenda vagadefamperpalestina.cat/agenda/. Reserveu-vos els dies i hores.

Dimarts 6, a les 19:30hXerrada:

Reflexions sobre la Pau i la Guerra

Dimecres 7, tot el diai arreu:

Accions: Estimem Palestina, Defensem la Vida: Aturem-ho tot!

Dijous 8, a les 19:00hXerrada:

Palestina, una història de colonialisme d’assentament

Divendres 9, a les 19:00hXerrada:

Naturisme: la pràctica de la no violència

Recordem que si voleu visitar-nos, us podrem atendre entre les 16 a 19h. I, sempre que pugueu, enspodrem veure en les activitats citadesentre 19 i 21h.

Avui hem rebut el suport i hem recollit propostes d’accions, entre d’altres, de:

Xavier Masllorens, Neus Forcano, Albert Caramés, Jordi Pesarrodona, Pep Musté i Teresa, Ton Dalmau, Carme Dastis, Conchita Ribera, Angel Nieto, Xavier Alegre, Ferran Polo, Maria Rico, Cristina Pons,Alícia Palau,Xexa Oliver,Josep M.Domenech,Joan Torres, Mònica Batalla, Mercedes Navarro, Ignasi Llorens,Agustí Gimeno, Pilar Font…

També l’obsequi de 3 quadres de Ferran Lópezsobre Pau!Proua l’horrora lesguerres i a la destrucció!