“LLUITAREM CONTRA EL FORT MENTRE SIGUEM FEBLES I CONTRA NOSALTRES MATEIXOS QUAN SIGUEM FORTS”

LLUÍS M. XIRINACS. 1973

Segon Comunicat Vaga de fam per la pau a Palestina

 Aquesta nit hem pogut descansar després de les emocions de l’acte d’inici de la vaga de fam, de diverses entrevistes i del Concert de tres cultures que es va celebrar en el mateix local on vàrem fer la presentació al matí. 

Avui hem anat tancant les activitats dels propers vespres que trobareu amb més detall a l’agenda . Reserveu-vos els dies i hores. 

Dissabte 3, a les 18:00h. Documental Saber Sumud Palestina 

Diumenge 4, a les 12:00h. Xerrada: En què consisteix el suport dels EUA i la UE a Israel? 

Dimarts 6, a les 19:30 Xerrada: Reflexions sobre la Pau i la Guerra 

Dimecres 7, tot el dia i arreu. Estimem Palestina, Defensem la Vida: Aturem-ho tot! 

Degut al nombres de visites, us preguem que només vingueu entre les 16 a 19h. I, sempre que pugueu, ens podem veure en les activitats citades. 

Avui hem rebut el suport i hem recollit propostes d’accions, entre d’altres, de: 

Margarita Estela; Carles Riera i Jordi Barbero; David Minobes; Josep Pitarque i Elvira Ruz; Tica Font i Pere Ortega; José Luís Gordillo; Kristian Herbolzheimer; Noemí Valero; Teresa de Fortuny i Xavier Bohigas; Rubén del Ricón; Cari Villar; Pepi Rodríguez i Meritxell Joan… 

Ja tenim una primera llista dels col·lectius que manifesten el seu suport amb el compromís d’emprendre una acció per la pau a Palestina vagadefamperpalestina.cat/suports/: 

Amics de l’Arca, @EspaiGramenet, Capellans Obrers, Catalunya per la Pau, Col·lectiu Altraveu – Santa Coloma de Gramenet, Constituents per la Ruptura, Famílies per la pau, Federació d’Ecologistes en Acció Catalunya, Fundipau, GOAC, Grup de suport de Centelles, Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), JOC, Justícia i Pau, Llegat Jaume Botey, Marea Pensionista, NOVACT – Institut per la noviolència, Revista l’Agulla, SIPOC, SODEPAU, SUMUD Palestina – Santa Coloma de Gramenet, UNIpau, USTEC·STEs (IAC), Yalah solidaris amb el poble sahrauí… 

Per a nous suports, envieu el nom del col·lectiu/organització i la proposta d’acció que voleu emprendre a: info@vagadefamperpalestina.cat 

De moment, una vintena de publicacions periòdiques s’han fet ressò de la vaga de fam. Les podeu trobar a vagadefamperpalestina.cat/media/. Si teniu accés a mitjans o a periodistes, els hi podeu proposar que informin de l’acció. 

Per mantenir-vos al corrent de la vaga de fam i de les activitats, subscriviu-vos al canal de Telegram t.me/vagadefamperpalestina . Ja som més de 230! 

Podeu llegir tots els comunicats a vagadefamperpalestina.cat/dietari/ 

…………………………… 

Migra Studium, carrer Palau 3, 08002 Barcelona, cada dia de 10 a 21h (darrere de l’Ajuntament “nou”) 

Seguiu les novetats a www.vagadefamperpalestina.cat 

També a Telegram: https://t.me/vagadefamperpalestina

I a les xarxes amb les etiquetes: #VagaDeFamPerPalestina / #FamdePau / #StopArmesAmbIsrael 

Contacte: info@vagadefamperpalestina.cat / Telèfon premsa: 93 441 19 47