“LLUITAREM CONTRA EL FORT MENTRE SIGUEM FEBLES I CONTRA NOSALTRES MATEIXOS QUAN SIGUEM FORTS”

LLUÍS M. XIRINACS. 1973

Quart Comunicat de la vaga de fam

Diumenge, 4 de febrer de 2024

Hem començat el dia amb les informacions rellevants de la xerrada En què consisteix el suport d’armes dels EUA i la UE a Israel? amb Teresa de Fortuny i Xavier Bohigas.

Reserveu-vos dies i hores per ales activitats dela propera setmana,que trobareuamb més detallal’agenda vagadefamperpalestina.cat/agenda/. 

Dimarts 6, a les 19:30hXerrada:

Reflexions sobre la Pau i la Guerra

Dimecres 7, tot el diai arreu.Accions:

Estimem Palestina, Defensem la Vida: Aturem-ho tot!

Dijous 8, a les 19:00hXerrada:

Palestina, una història de colonialisme d’assentament

Divendres 9, a les 19:00hXerrada:

Naturisme: la pràctica de la no violència

Recordem que si voleu visitar-nos, us podrem atendre entre les 16 a 19h. I, sempreenspodrem veure en les activitats citadesentre 19 i 21h.

Avui hem rebut el suport i hem recollit propostes d’accions, entre d’altres, de:

Jordi Armadans, Carme Suñé, Montse Coma, Anna Vicente, José Luis Gonzalvo, Pep López, Encarna Cajaravilles, Tokin Goiburu, Josep Lluís Sánchez, Rosa Duró, Maria Pilar Portoles, Dolors Lemos, Maria Teresa Franco, AnaSolá, Antonio Enrique, Jaume Reguant, Maria Luisa Adalid, Quima Gombau, Josefina Salazar,Maite Cura,Conxa Surroca, Juan Berchmans Garrido, Emiliana Salinas, Maria Saez, Paco García M,MercèBusquet, Oriol Maria Valls, Lina Cardona, Lourdes 

Martín, Fe Bogaz Vega,PimvanSambeek, Fermín I. Rodrigo, Maria Morillo, Pau Olivella, Marta Olivan, Jordi Mollon…

Com veieu, hem viscutun dia intensde visites, una connexió amb la Comunitat de CanSerra (l’Hospitalet)i l’hem acabat reunits amb la Comunitat Palestina.

Ja tenim més col·lectius que manifesten el seu suport amb el compromís d’emprendre una acció per la pau a Palestina. Vegeu llista completa a vagadefamperpalestina.cat/suports/

Aturem les guerres (Terrassa), @SalvemCapLaSagrera, Famílies de presos a Catalunya,Rebel·lió o Extinció Barcelona, Confederación General el Trabajo (Huelva); ACAT-Acció dels Cristians per l’Abolició de la Tortura,Infograma, Aturem les guerres (Oliana)…

Els qui demaneu, què podem fer? Prepareu-vos per demà! Podreu participaren una acció massiva, fàcil defer, però amb repercussió política!!

Per a nous suports, envieu el nom del col·lectiu/organitzacióila proposta d’acció que voleu emprendre: info@vagadefamperpalestina.cat

De moment, una trentenade publicacions periòdiques i la viquipèdia s’han fet ressò de la vaga de fam. Les podeu trobar a vagadefamperpalestina.cat/media/. Si teniu accés a mitjans o a periodistes, els hi podeu proposar que informin de l’acció.

Per mantenir-vos al corrent de la vaga de fam i de les activitats, subscriviu-vos al canal de Telegram t.me/vagadefamperpalestina. Ja som més de 270!

Podeu llegir tots els comunicats a vagadefamperpalestina.cat/dietari/

No ens pregunteu 

què podeu 

fer per nosaltres, 

preguntem-nos 

què podem fer junts 

per una 

vera pau a Palestina!

Migra Studium, carrer Palau 3, 08002 Barcelona, cada dia de 10 a 21h (darrerede l’Ajuntament“nou”)

Seguiu les novetats a www.vagadefamperpalestina.cat

També a Telegram: https://t.me/vagadefamperpalestina.

I a les xarxes amb les etiquetes: #VagaDeFamPerPalestina / #FamdePau / #StopArmesAmbIsrael 

Contacte: info@vagadefamperpalestina.cat/ Telèfon premsa: 93 441 19 47