“LLUITAREM CONTRA EL FORT MENTRE SIGUEM FEBLES I CONTRA NOSALTRES MATEIXOS QUAN SIGUEM FORTS”

LLUÍS M. XIRINACS. 1973

 Desè Comunicat de la vaga de fam 

Dissabte, 10 de febrer de 2024 

 Més i més missatges confirmant que heu enviat còpia de la carta i el manifest al Ministre d’Afers Exteriors. Podeu continuar si no ho heu pogut fer fins ara, més enllà del dia 10 inicial. Gràcies!! Animeu a fer-ho tothom, individus i entitats, que vulguin recolzar la Pau a Palestina. 

Cal enviar-ne moltes més! Trobareu com fer-ho a vagadefamperpalestina.cat/allau-de-cartes

Avui, ens ha visitat un pres marroquí amb molts de dies vaga de fam a sobre, i hem rebut un missatge d’una persona molt especial. 

Ens ha visitat Ali Lmrabet, periodista i escriptor famós per la seva activitat pionera en el camp de la premsa lliure al Marroc i pel fet d’haver estat represaliat per l’Estat marroquí a causa de la seva activitat i les seves opinions. Ha fet 3 vagues de fam, una d’elles de 50 dies! 
 Missatge:  Amics, ja heu lograt unir moltes veus!  Ara necessitem que la vostra pugui seguir liderant este crit global. Amb la més gran estima.  Federico Mayor / Fundació Cultura de Pau 

 Noves activitats que trobaràs amb més detall a l’agenda

Diumenge 11, a les 18:00h. Xerrada: El caràcter profètic i místic del dejuni, Xavier Melloni 

Dilluns 12, a les 19:00h. Concert del Cor en Desacord 

Dimarts 13, a les 19:00h. Xerrada: Els dejunis de Gandhi, Artur Domingo 

Dimecres 14, a les 19:00h. Xerrada: Contra la llei d’estrangeria, la vaga de fam pendent? 

Totes les notícies les podeu trobar a vagadefamperpalestina.cat/media/ 

Avui hem rebut l’escalf, entre d’altres, de: 

Antonia Belmonte, Carme Gubert, Conxa Ortega, David Fernández Rosales, Félix Magallón, Francina Planas, Isidre Cano, Joan Garcia Alfagené, Jonas Magallón, José M. Martin, Josep Semente, Laura Feliu, Manuel Atuan, Maria Gorina, Marisa Jiménez, MªTeresa Alegre, Mireia Claramunt, Norbert Froufe, Núria Sastre, Oscar Fernández, Santi Bolibar, Sonia Estrada 

Cada dia que passa ens cal més calma, i malgrat que agraïm les visites, el millor és que poseu l’energia en accions per la pau a Palestina, en enviar totes les cartes que pugueu al Ministre. 

Si voleu visitar-nos, només us podrem atendre de les 17 a 19h. I, sempre ens podrem veure en les activitats citades entre 19 i 21h. 

Ja tenim 200 col·lectius que manifesten el seu suport amb el compromís d’emprendre accions per la pau a Palestina. Vegeu llista completa a vagadefamperpalestina.cat/suports/

Els nous d’avui són: 

Comitè de Solidaritat de Nou Barris amb Palestina, Comuns Federalistes, Fundació Randa – Lluís M. Xirinacs, Plataforma “Olesa es mou” per l’escola pública i la seva qualitat (POEM).

Algunes activitats de les entitats: El Comitè  

El Comitè de Solidaritat de 9 barris amb Palestina entre d’altres accions, porten el recompte de dies. @9barrispuntinfo 
Aturem les guerres, amb la col·laboració de NOVACT ha començat el Cicle Resistències noviolentes a Ucraïna, Palestina i Sàhara Occidental. Hem presentat la vaga de fam. 

Per a nous suports, envieu el nom del col·lectiu/organització i la proposta d’acció que voleu emprendre a: info@vagadefamperpalestina.cat 

Per mantenir-vos al corrent de la vaga de fam i de les activitats, subscriviu-vos al canal de Telegram t.me/vagadefamperpalestina. Ja hem passat dels 420! Convideu a d’altres a inscriure-s’hi. 

Podeu llegir i escampar tots els comunicats diaris a vagadefamperpalestina.cat/dietari/ 

No ens pregunteu què podeu fer per nosaltres, 

preguntem-nos què podem fer junts 

per una vera pau a Palestina! 

Migra Studium, carrer Palau 3, 08002 Barcelona, cada dia de 17 a 19h (darrere de l’Ajuntament “nou”) 

Seguiu les novetats a www.vagadefamperpalestina.cat 

També a Telegram: https://t.me/vagadefamperpalestina

I a les xarxes amb les etiquetes: #VagaDeFamPerPalestina / #FamdePau / #StopArmesAmbIsrael 

Contacte: info@vagadefamperpalestina.cat / Telèfon premsa: 93 441 19 47